divendres, 29 de novembre del 2013

Conversa amb una emprenadora, la Rosa de la botiga Carrousel Craft

 
Hola a tots!
 
Avui us presento una noia super emprenadora, que té una botiga, Carrousel Craft.
Tot un èxit.! Jo crec que ha sigut per la seva simpatia.
Ella va estudiar ESADE, cosa  que em va dir que la va ajudar a engegar aquest projecte.
 
 
 
 
S'està mostrant 281346_4658675218627_843686339_n.jpg
 
 
 
Tu ets una gran emprenadora, ja que vas obrir la teva botiga en menys d'un any. 
Com t'ho has fet?

Doncs la veritat és que amb moltes ganes i sobretot, molt de sacrifici. Em vaig proposar tenir el meu negoci en el menor temps posible i així ho he fet. Ja porto quasi 9 mesos, treballant cada dia de la semana i a totes hores, ja que ho faig jo tota sola, i la veritat és que estic molt contenta. La rebuda ha estat molt bona, i si treballes de valent, ho pots aconseguir.
 

Quin és el secret del teu èxit?

Doncs m'ha sorprés bastant que tot vagi tant bé i tan ràpid. Suposo que a la gent ara li agrada fer tallers, i a Carrousel  fem cada dia un taller diferent, a més de molts cursos.  I venc tot tipus de productes per fer craft, a més de productes fets a mà. Així tothom pot trobar el que necesita.

A més crec sincerament que quan fas les coses amb carinyo i posant tota la teva il.lusió, és nota i es crea una energia que arriba a les clientes. Els agrada i això fa que la gent torni.

 
 
Pel nom de la botiga que tens sembla que sigui una cadena americana. Com se't a acudir dir-li així? I amb el logo quin significat volies transmetre?
 
 
Quan vaig decidir que seria el negoci, el que pensaba era en l'estètica d'un carrousel antic, tot de fusta, colors, envestit i d'aquí va venir el nom.
 
Finalment, la botiga no s'assembla en res a un carrousel, ja que té molts timings i costos, i vaig acabar canviant bastant la decoració que tenia pensada, però el nom no va canviar, ja que m'agrada molt.
 
Respecte el logo, el cavallet de carrousel i la frase de "do it yourself" mostra que tu pots fer el que vulguis, i que a Carrousel trobaràs tot el que necessites.
 
 
 

 
 
 
 
A la botiga quin tipus de tallers tèxtils feu?
 
Fem de tot! Des de cursos per aprendre a cosir a màquina i fer els teus propis projectes fins a tallers monogràfics de patchwork, bisuteria amb materials tèxtils (trapillo, teles, feltres, cintes...), moneders vintage, clauers de tela... el que se t'acudeixi!






 
 
Les xarxes socials, el blog, página web l'actualitzes continuament? Aconselles que ho fem?
 
Doncs sí, i és moltíssima feina, però cal fer-ho. Estar al dia de totes les xarxes socials és difícil, ja que si obres twitter, Facebook, pinterest, blog... ho has de portar tot al dia i anar actualitzant i pujant informació que interessi als teus usuaris,  i això és temps, molt de temps.
 
Tot i així, s'ha d'estar a internet, és totalment imperatiu per a qualsevol tipus de negoci, però si no pots actualitzar-ho tot és millor triar un parell de xarxes socials on siguis actiu, per tenir de tot que tenir de tot per no poder actualitzar-ho.
 
 
 
El cosir sempre s'ha vist com una cosa aburrida, tu l'hi dones la volta a aquesta imatge?
 
I tant! Si penses que cosir és un rotllo, vine a Carrousel i veuràs que canvies parer!
 
Una cosa és cosir uns baixos d'uns pantalons per obligació, o que en el cole de monges t'obliguessin a fer costura, però una altre cosa de molt diferent és fer-te una bossa per portar les teves coses, una faldilla, o encara que sigui un clauer.
 
Passes una bona estona, xerres, i et relaxes després d'un dia de molta feina.



 

 
 
Ara mateix el trapillo, el ganxet s'han posat molt de moda, tens molta competència, no?
 
Doncs sí que hi ha competència, la veritat, i no tant sols en el ganxet, les llanes, el patchwork, els productes fets a mà... i més encara a Gràcia!
Però si fa les coses bé i intentes oferir productes diferents, acabes trobant el teu espai.

 
 
Una persona que li agradi el disseny de moda, pot aprendre a fer-se les seves propies creacions?
 
I tant que pot aprendre! Això sí, comencem a cosir de 0. No ens podem posar com a objectiu cosir un vestit el.laborat amb un patró complicat, ja que no ens sortirà de cap manera i podem caure en una mica de frustació.
 
Però jo sempre dic que a cosir bé se n'aprèn cosint, i així que si es vol acabar fent prendes, hem de començar amb coses petites, i a poc a poc, anirem millorant.
 
 
 
Tens programat fer tallers de Nadal?
 
Doncs precisament durant tot el mes de desembre farem moltíssims tallers nadalencs!!
Penjadors de tela o feltre, corones de nadal, centres de taula...aprendrem tècniques d'scrapbooking per fer caixes i targetes... de tot!
 
Si voleu a la web podeu consultar tots els horaris, i us agraden!

Pàgina web: www.carrouselcraft.com
 
 
 
 
Ja ho veieu, la Rosa és una noia que li apassiona el que fa, hi creu fermament i això a la gent li agrada, els sedueix.
Un exemple a seguir!
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada